Tervetuloa kaudella 2022!
Julkaistu: 01.04.2022 13.12

Tervetuloa kaudella 2022!

Pallo-Iirojen kausi 2022 on täydessä käynnissä. Juniorijoukkueet ovat aloittaneet tai aloittamassa omat pelikautensa pitkän harjoituskauden jälkeen. Edustusjoukkueista naisten kausi Ykkösessä on jo alkanut. Pelattuna on kaksi kotiottelua VJS:aa (3-0 voitto) ja FC Sport-j:ta (1-0 voitto) vastaan. Avausottelussa tuore vahvistus Aino Varkoi ampui kaksi maalia ja Sportia vastaan Aino osui kertaalleen. Kannattaa tulla paikan päälle katsomaan miten päävalmentaja Iiro Koivulan suojatit pärjäävät ja toistuuko viime kauden hieno menestys naisten Ykkösessä.

Juniorijoukkueistamme useampi pelaa korkeimmalla tasolla ja joukkueita löytyy jokaisesta ikäluokasta.

Miesten edustusjoukkue aloitti kautensa torstaina 14.4. MaPS:in vieraana ja tuloksena oli riemastuttava 1-3 (1-2) voitto. Kolmonen tullee taas tarjoamaan huippujännittävän kauden, jossa jokaisella pelillä on merkitystä varsinkin joukkueella, jonka tavoitteena on nousta. Miesten edustusjoukkueen runko pysyi pitkältä kasassa, mutta tuoreina kasvoina nähdään muun muassa sarjaan erittäin kova maalintekijä Elias Ahde, Turun seudulta siirtynyt Oskari Ohvo sekä paluumuuttajana englantilainen keskikenttäpelaaja James Whiting.

Luet tätä uutista uusituilta nettisivuiltamme, jotka toivottavasti palvelevat paremmin niin kannattajia, joukkueita kuin toimijoitakin. Uusimme samalla myös graafista ilmettämme. Tervetuloa mukaan kaudelle 2022!