Beacon Finland

Beacon Finland Ltd Oy, perustettu vuonna 1987, on yksityisomisteinen, itsenäinen meriteollisuuden arkkitehtuurikonsulttiyritys, jonka toimipaikkana on Rauma. Yhtiö toimii pääsääntöisesti laivanvarustajien, telakoiden, suunnitteluyritysten ja laivojen laitevalmistajien kanssa. Yhtiön pääasialliset palvelut ovat laivojen suunnittelu, laivojen laitteiden suunnittelu ja myynti Offshore-teollisuudelle ja merikuljetusteollisuudelle sekä laivojen korjausten ja muutosten valvonta.

Oras

Oras keskittyy tuotannossaan yksityisten ja julkisten tilojen korkealaatuisiin ja innovatiivisiin vesikalusteratkaisuihin. Oras Group mahdollistaa yli sadan vuoden kokemuksella turvallisen, mukavan ja kestävän vedenkäytön, kaikille.

Osuuskauppa Keula

Osuuskauppa Keula on noin 31 500 asiakasomistajan omistama raumalainen yritys. Keulan toimialue ulottuu Raumalta Euraan, Eurajoelle, Laitilaan, Pyhärantaan ja Säkylään. Työntekijöitä Keulassa on noin 500 ja liikevaihto on noin 160 milj. €. Liiketoiminta-alueita ovat market- ja erikoistavarakauppa, ABC -liiketoiminta ja ravintolaliiketoiminta sekä S-Pankki.

Raumaster

Suomalaista konetekniikkaa puunjalostus- ja energia-alalla maailmanluokan laadulla. Raumaster Oy, perustettu 1984, on tunnettu edistyneiden materiaalinkäsittelyjärjestelmien ja -laitteiden toimittaja. Tänä päivänä yritystämme pidetään toimialallaan globaalina johtajana.

Teollisuuden Voima

TVO-konserni on Suomessa ydinvoimaosaamisen keskus. Laadukkaan työtuloksen tekee osaava, ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstö. Ydinvoima-ala työllistää Suomessa noin 4 000 henkilöä, joista noin 1 000 on töissä TVO-konsernissa.Länsi-Suomen Osuuspankki

OP Länsi-Suomi (viralliselta nimeltään Länsi-Suomen Osuuspankki) on yksi OP Ryhmän suurimmista pankeista ja toimialueensa johtava pankki. Olemme lähellä asiakasta - pankillamme on 7 toimipistettä ja 1 kohtaamispaikka sekä verkko-, mobiili- ja puhelinpalvelut.

Marva Media

Sanomalehti Länsi-Suomi tarjoaa joka päivä tuoreeltaan uusia näkymiä lähelle ja kauas. Verkossa LS24.fi luo puheenaiheita päivittäin ja painettu sanomalehti jaetaan tilaajille viidesti viikossa. Länsi-Suomi tavoittaakin yli 88 000 (KMT 2022) lukijaa joka viikko. Keskiviikkoisin ilmestyvä kaupunkilehti Raumalainen puolestaan tavoittaa lähes kaikki kotitaloudet Raumalla, Eurassa, Laitilassa, Eurajoella (ei Luvia) ja Pyhärannassa.


Alfa Laval

Alfa Laval on maailman johtava ensiluokkaisten tuotteiden toimittaja lämmönsiirron, erottelun ja virtaustekniikan aloilla. Näiden pohjalta pyrimme parantamaan asiakkaidemme tuottavuutta ja kilpailukykyä eri toimialoilla kaikkialla maailmassa. Tunnistamme heidän haasteensa ja toimitamme kestävän kehityksen mukaisia tuotteita ja ratkaisuja, jotka vastaavat heidän vaatimuksiaan – pääasiassa energia-, ympäristö-, elintarvike- ja meriteollisuudessa.

Euronics / TV-Kone Mäntynen

Euronics Rauma on paikallinen vuonna 1968 perustettu perheyritys. Rauman talousalueella yritys tunnetaan edelleen virallisella nimellään Tv-Kone Mäntynen Oy. Tule myymäläämme tutustumaan koko valikoimaamme. Olemme valmiina palvelemaan sinua kaikissa kodinkonehankinnoissasi. Meiltä saat laatutuotteet edullisesti ja osaamme auttaa sinua löytämään juuri tarpeisiisi sopivat laitteet, koneet ja palvelut.

Kivikylän kotipalvaamo

Kivikylän Kotipalvaamon tarina alkaa 1970-luvun lopulta, jolloin Kivikylän nykyisen omistajan ja toimitusjohtajan Jari Laihosen isä alkoi harjoittaa palvaamotoimintaa Lapin Kivikylässä. Jari Laihosen saama verenperintö palvaamiseen johti siihen, että Jari jatkoi isänsä toimintaa ja perusti vuonna 1992 Kivikylän Kotipalvaamo Oy nimisen yrityksen. Nyt Kivikylän Kotipalvaamolla on noin 280 työntekijää ja kolme tehdasta. Lapin tehtaassa suoritetaan ruhojen leikkaukset ja lihojen palvaukset, Huittisten tehdas toimii makkaratalona ja Säkylän tehtaassa valmistetaan mm. lintutuotteiden lisäksi jauhelihaeinekset eli pihvit ja lihapullat.

Kotikivi

Liikenne Kotikivi on vuonna 2008 perustettu taksi- ja linja-autoliikennettä harjoittava yritys. Yrityksen toimintaan kuuluu pääasiassa tilausajot Euran ja sen lähikuntien alueelta, sekä linja- ja palveluliikenne Eurassa.

Nuohouspalvelu Lehtimäki

Nuohouspalvelu Lehtimäki Oy on raumalainen, vuonna 2000 perustettu nuohousalan yritys, joskin alan kokemusta löytyy jo vuodesta 1997. Kokemusta löytyy siis yli 20 vuoden ajalta. Jouko Lehtimäki on yksi Rauman nuohoojista. Nuohoustoimi meillä keskittyy Raumalle. Nuohouksen lisäksi tarjoamme kuitenkin monia muitakin palveluita erikoistuen erityisesti piippujen, hormien ja tulisijojen kuntokartoituksiin ja saneerauksiin.

OnniBus

OnniBus.com on Suomen johtava kaukobussipalvelu kahdella erilaisella tuotteellaan: OnniBus MEGA ja OnniBus FLEX. OnniBussin liikennöinti käynnistyi 1.1.2012 yhdellä bussilla Tampereen ja Porin välillä ja sittemmin se on nopeasti kasvanut yhdeksi Suomen tunnetuimmista brändeistä, mullistaen koko joukkoliikennealan ja tehden bussista jälleen kilpailukykyisen vaihtoehdon omalle autolle ja junalle.

Rauman Akku

Vuonna 1972 pomarkkulainen lihamestari Antti Lammi muutti Porista Raumalle ja osti Rauman Akun. Tehtaankadulla sijaitsi pieni liike, jossa vaimo Taimi täytti akkuja ja Antti myi niitä eteenpäin. Toiminta kehittyi, ja vuonna 1983 muutettiin nykyiseen kiinteistöön Hakunintielle, ensin seitsemän muun yrityksen kanssa. Tilantarve kasvoi ja nyt Rauman Akulla on samassa kiinteistössä käytössään 2000 neliötä. Vuonna 1995 Rauman Akussa ymmärrettiin, että työkaluissa ja asiakkaiden kokonaisvaltaisessa palvelemisessa olisi tulevaisuus. Syntyi Tekniikan Erikoisliike, jonka nykyään tunnemme.


Matkassa mukana