Edustus N, Naisten Ykkönen

Ilves/2 - P-Iirot   3 - 0

Tampere, Kauppi 3 TN

Naisille pettymys vieraista

Naisten vieraspelit päättyivät tappioon Tampereella. Edessä on vielä kauden päättävä kotiottelu.

Naisten viimeinen vierasmatka oli turha reissu. Ilveksen reservijoukkue oli Tampereella vahvempi 3-0 lukemin. Ottelun avausmaali tuli 23', kun Tessa Perttula pääsi iskemään karat sisään aikuisten debyyttiään pelanneen Fiia Ojalan torjunnan jälkeen. 38' pelin jälkeen Elli Näsmanin vapaapotku löysi tiensä Iirojen maaliin.

Toinen puoliaika alkoi jälleen Ilveksen osumalla, kun seitsemän minuutin pelin jälkeen Perttula katkaisi poikittaissyötön Ilveksen hyökkäyspuoliskolla, josta pienen spurtin jälkeen Perttula iski pallon toistamiseen Ojalan ohi. Iirot vaihtoivat vielä Eveliina Hannulan ja Riina Rauvan kentälle, joille tilaa tekivät Nea Mäkipere ja Elli Lamminen. Pienestä paineesta huolimatta maaleja eivät raumalaiset onnistuneet tekemään, jolloin peli vihellettiin päättyneeksi 3-0 kotijoukkueen voittoon.

Vastuuvalmentaja Aake Rapala totesi vastustajan olleen tänään terävämpi..

- Tänään vastustaja oli paremmalla jalalla liikkeellä. Meillä karkaili pallo, ei saatu sitä kautta kontrollia pelistä ja ei saatu myöskään luotua maalintekopaikkoja. Vaikeat olosuhteet oli pelata, Fiia Ojala otti hyviä torjuntoja säästä huolimatta. Vastustaja oli tehokas maalintekopaikoissa.

Ilves/2

3 - 0

(2-0)
23'MaaliPerttula Tessa
38'MaaliNäsman Elli
52'MaaliPerttula Tessa