Rauma, Äijänsuo stadion TN

Miesten kausi päättyi tappioon

Miehet jäivät maaleitta kauden päätöksessä. Tuulinen sää vaikeutti joukkueiden pelinrakentelua.

Yleisömäärä: 202

Pallo-Iirojen miesten pelin lähestyessä vallitsi Raumalla lähes myrsky-olosuhteet, mutta pelin alkaessa oli sadepilvet väistyneet ja aurinkokin pilkisteli sieltä täältä. Kova tuuli kuitenkin vaikeutti pelaamista. Tuuli painoi suoraan kohti Iirojen päätyä, jonka johdosta Ilves-Kissat pääsivät pyörittämään hyökkäyksiä jatkuvalla syötöllä. Peli katkesi lähes parin minuutin välein ensimmäisellä puoliskolla, kun tuntui, että jokaisesta kaksinkamppailutilanteesta jompi-kumpi joukkueista lähti vapaapotkun turvin pois. Kortteja nähtiin kaksi, joista ensimmäisen keltaisen otti kotijoukkueen Oskari Ohvo, joka kaatoi Kissojen Niklas Lindholmin. parikymmentä minuuttia myöhemmin osat vaihtuivat ja Lindholm koppasi itselleen keltaisen Ohvon kaatamisesta. Ensimmäisen puoliajan paras paikka siunaantui Ilves-Kissoille, kun pallo saatiin pelattua jo ohi Iirojen maalia vartioineen Henri Saarisen, mutta Aleksi Arvela ehti vielä palloon ja liukui sen rajoista yli. Myös Iirot oli aivan puoliajan lopussa lähellä maalintekoa, kun Otto Salmensuu ohitti puolustajansa laidalla ja keskitti pallon kohti Juuso Aaltoa. Aalto pääsikin puskemaan, mutta tällä kertaa ylärima pelasti vierailijat takaiskulta ja tauolle mentiin 0-0 lukemissa.

Varoituksen ottanut Oskari Ohvo jäi puoliajalla vaihtoon ja hänen tilalleen kentälle tuli Miro Honkaniemi. Ajassa 55' nähtiin ottelun ainoa maali. Ilves-Kissojen Gerald Ben ja Toni Toijala karkasivat kahdella yhtä vastaan -hyökkäykseen. Toijala sai pallon itselleen linjan taakse, josta hyökkääjä ohitti vielä Saarisen ja laittoi pallon tyhjään maaliin. 76' Iirot vaihtoi kentältä pois Topias Silvennoisen sekä Otto Ohvon, joiden paikat kentällä otti Arttu Virtanen ja Rasmus Ahonen. Kymmenen minuuttia myöhemmin Mikko Jalkanen teki tilaa Santeri Tähkälle. Kunnon paikkoja eivät raumalaiset kuitenkaan saaneet enää aikaan, eikä Ilves-Kissatkaan enää maalia päässyt kokeilemaan, joten kauden viimeiset pisteet matkasivat Tampereelle.

Otteluraportissa yhden pelin tauon jälkeen tolppien väliin palannut Henri Saarinen

Ilves-Kissat onnistui tänään taistelemaan luonnonvoimia vastaan kotijoukkuetta paremmin.

- Se oli aika tällainen tyypillinen viimeinen peli. Meillä ei tietenkään ollut tuloksellista painetta. Oli meilläkin paikat, mutta kaveri sai yhden liian hyvän paikan enemmän. olisi voinut mennä kummin päin vain, mutta se meni nyt tänään näin.

Tuuli vaikeutti pelin rakentelua jonkin verran.

- Nojoo, pelin avaaminen oli toisessa päässä aika vaikeaa, ei se pallo meinannut lähteä mihinkään. Mutta ei se nyt niin paha ollut, mitä ajateltiin.

0 - 1

Ilves-Kissat
(0-0)
55'MaaliToijala Toni