P17, P17 Kakkonen

IFK Mariehamn YJ - P-Iirot 2   2 - 1

Wiklöf Holding Arena TN

Pallo-Iirot 2 matkusti Ahvenanmaalle ja kohtasi Wiklöf Hölding Areenan tekonurmella IFK Mariehamnin.

Iirot puolusti tiiviisti ja iski terävästi. MIFK pyrki hallitsemaan palloa mutta ei päässyt hirmuisen vaarallisesti Ilmari Niemen (Notra) maalia uhkaamaan.

Toisella puoliajalla hieman yllättäenkin Frans Aalto onnistui viemään Pallo-Iirot 0-1 johtoon kun peliä oli jäljellä enää kymmenisen minuuttia.

Ehkä väsymys hieman painoi ottelun loppua kohden ja Jere Schultzin (Rauma Interior) ja Arttu Pulliaisen (R-Sarkon) pienet loukkaantumiset myös vaikeuttivat ottelun loppuhetkiä. Niin MIFK painoi loppuhetkillä ottelua kohti Pallo-Iirot2:sen boksia ja Hampus Dahlgrenin ja Henri Vehmaksen viime hetkien maaleilla onnistui kuitenkin kääntämään ottelun voitokseen. MIFK:lle vihelletystä rangaistuspotkusta voi taas kerran jossitella. Rike näytti tapahtuneen selkeästi boksin ulkopuolella mutta niin vain pallo vietiin pilkulle ja peli ratkesi. Keskikentällä Aaro Levola luuti taas totuttuun tapaan vahvasti ja muutenkaan Iiroja ei voi yrityksen puutteesta syyttää. Seuraavan ottelun Pallo-Iirot2 pelaa ensi sunnuntaina 28.8. kun kotoisalle Buena Vista Stadionille saapuu vieraaksi HJS Hämeenlinnasta. Ottelu alkaa klo 17.00.

Kuvassa Pallo-Iirot2 maalintekijä Frans Aalto (kuva Sami Kivistö)

IFK Mariehamn YJ

2 - 1

(0-0)
40'VaroitusMynttinen Antti
66'VaroitusLevola Aaro
71'MaaliAalto Frans
73'MaaliDahlgren Hampus
75'VaroitusPulliainen Arttu
77'MaaliVehmas Henri