21
KES
19.00
Edustus, Naisten Ykkönen

FC Sport Vaasa - P-Iirot   3 - 3

Elisa Stadion TN

Naisilla tiistaina viimeinen rutistus ennen lomaa

Naisten joukkue matkustaa tiistaina Vaasaan viimeiseen ykkösen otteluun ennen kuukauden taukoa. Voitolla lähtökohdat syksyyn olisivat hyvät tavoitteenkin kannalta.

Iirot on tällä hetkellä sarjassa sijalla kahdeksan, 13 pisteellä. FC Sport Vaasa pitää perää kolmella pisteellä. Sarjan keskikasti on kuitenkin niin tasainen, että parhaimmillaan voitolla sinikeltaiset nousisivat sijalle viisi. Elisa stadionilla ei kuitenkaan ilmaisia pisteitä ole jaossa. Varmasti rankka iltapuhde on raumalaisilla edessä, mikäli kolmen pisteen kanssa halutaan kotimatkalle lähteä. Iirot pääsee matkaan lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Enemmän pelanneista ovat poissa Minttu Ylikraka, Jessica Pakarinen ja Laura Ketola.

Tiistain ottelun jälkeen on pelaajille tarjolla harvinaista herkkua, sillä sarjaohjelma mahdollistaa kahden viikon loman, ennen kuin valmistautuminen jatkopeleihin alkaa. Tauon jälkeen pelataan seuraavaksi 16.7 Buena Vista Stadionilla ja vastaan tulee EBK Espoosta.

Päävalmentaja Koivula ennakoi tulevaa ottelua.

-Kyllähän tämä rankka rupeama olisi hienoa voittoon päättää. Sillä oltaisiin mukavasti vielä tavoitteessa, eli yläloppusarjapaikassa kiinni. Loma tulee tarpeeseen, sillä ottelutahti on ollut tiivis. Varsinkin B-ikäiset pelaajat ovat joutuneet koville ja nytkin on edessä heti keskiviikkona B-tyttöjen ykkösen Satakunnan derby MuSaa vastaan.

-Sen jälkeen helpottaa, kun pääsee pariksi viikoksi keskittymään ihan muihin asioihin, kuin jalkapalloon. Tällaista mahdollisuutta ei ole ollut pitkiin aikoihin.

Tilastot
FC Sport Vaasa

3 - 3

(3-2)
14'MaaliForsman Jennifer
17'MaaliNiemi Erica
31'MaaliVarkoi Aino
40'MaaliAhola Wilma
46'MaaliRåtts Tilda
80'MaaliMäkilä Oona