28
HEI
16.00
P15, P15 Liiga Etelä

P-Iirot - PKKU  1 - 1

Rauma, Äijänsuo stadion TN

Ensimmäinen Liiga ottelu

Syyskierros aloitetaan Raumalla.

PKKU nousi Etelän ykkösestä liigaan kevät kierroksen päätyttyä. PKKU oli lopulta lohkokakkonen, kuten P-Iirot pelaten yhden tasapelin ja häviten yhden pelin vastalauseen jälkeen. Luvassa on siis lohkokakkosten kohtaaminen syyskierroksen avauksessa.

PKKU:n maalipörssin ykkösessä vei Samuel Seppänen tehden 11 maalia 10 ottelussa. Iirojen maalipörssin voiton kevätkierroksella vei Matias Markkanen onnistuttuaan 8 ottelussa tekemään 7 maalia. Markkasta ei nähdä sunnuntain kokoonpanossa.

Iirot lähtevät otteluun ennakkoluulottomasti hakemaan kolmea pistettä. Viime kausien aikana vierasjoukkueiden ei ole ollut helppo pelata Raumalla. Kotijoukkue on ollut vahva kotiyleisönsä edessä. Toivottavasti sama vire jatkuu.

Joukkue on loman jälkeen hakenut pelitempoa ja kovuutta yhteistreeneillä B-junioreiden kanssa.

Vastuuvalmentajan Joel Mirelin mietteet alkavaan Liiga kierrokseen: Pojilla oli tavoitteena nousta liigaan ja sen he yhdessä hoisivat. Nyt on astetta kovempi kierros edessä. PKKU on varmasti todella kova vastus näin kierroksen alkuun. Emme tingi tavastamme pelata vaikka vastustajat kovenee ja toivottavasti pysymme vauhdissa mukana.

Tule sunnuntaina Stadionille seuraamaan huippu junnufutista! Ottelu alkaa klo 16:00. Kannustetaan Iirot voittoon!