P15, P15 Ykkönen

Ilves Alfa - P-Iirot   1 - 4

Tampere, Vuores TN

Sunnuntaina matkataan Tampereelle Ilves Alfan vieraaksi

Ottelut kovenee ja ensimmäinen kova koitos edessä sunnuntaina, kun matkaamme Tampereelle. Pallo-Iirot ovat aloittaneet kauden voittoisasti. Kolmesta ottelusta kolme voittoa, Ilves Alfalla tilillään yhden voiton lisäksi yksi tasapeli FC Haka-J:tä vastaan. Ilveksen viime kierroksen peli Turussa oli jouduttu peruttamaan lumisateiden vuoksi. Näin ollen tamperelaisilla otteluita on pelattuna raumalaisia vähemmän.

Viime kaudella Iirot kävivät hakemassa pisteet mukanaan Raumalle lopputuloksella 1-3. Ottelun alussa Ilves oli hallitseva osapuoli ja johti ottelua ensimmäisen puoliajan jälkeen 0-1. Ottelun toisen puoliajan alussa Ilveksen pelaaja otti punaisen kortin 47’, joka auttoi kääntämään ottelun hallinnan Iirolaisille. Tämän jälkeen maalihantkin aukesivat ja päästiin ratkaisemaan peli meidän hyväksi.

Harjoituskaudella pelattiin tamperelaisia vastaan, jolloin Ilves hoiti ottelun nimiinsä luvuin 1-3. Näin ollen lähdemme otteluun hyvin tasaisita lähtökohdista ja luvassa on varmasti tasokasta junnufutista.

Tällä kaudella B-junnuissa kauden hienosti aloittanut Eino Aalto palaa P15 kokoonpanoon. Eino Aallon mietteet tulevasta ottelusta: Vastustaja on tosi hyvä kakkosjoukkueeksi, eli ei varmasti tuu helppo peli. Meidän tulee tehdä paljon töitä joukkueena ja pelata omilla vahvuuksillamme. Sen verran mitä olen nähnyt ekoja pelejä, niin jonkin verran pitää vielä parantaa näihin astetta kovempiin peleihin. Uskon kyllä, että siihen pystytään!