Otteluraportit viikolta 21
Julkaistu: 01.06.2022 16.57

B- tytöt pelaavat tällä hetkellä voittoputkessa

Pallo- Iirojen B-tyttöjen yhteisjoukkue pelasi viimeviikolla kaksi ottelua murskaavalla tavalla. Ensin kaatui helatorstaina TPS Turussa maalein 0–4 (0–1). Sitten sunnuntaina Valkeakosken Saharassa raumalaiset parantelivat maalieroaan oikein urakalla tuloksen ollessa 1–9 (0–4).

TPS peli oli kauden parasta jalkapalloa varsinkin toisella jaksolla, jolloin kotijoukkueella oli suuria vaikeuksia päästä omalta alueeltaan pois raumalaisprässin alta. Ensimmäisellä jaksolla maalasi Wilma Ahola, ja toisella jaksolla tuli yksi oma maali sekä tilastomerkinnät Salla Suomiselle ja Rinja ”CV5” Smedbergille.

Sunnuntaina Valkeakoskella joukkueiden tasoero oli lähtökohtaisesti melko iso, vaikkei Iirot ollut ihan parhaalla ryhmällään liikkeellä. Muutamia naisten pelaajia puuttui rosterista. Mutta tämä antoi mahdollisuuden muille antaa näyttöjä, ja niitä myös annettiin. Koko joukkue pelasi hyvän ja yhtenäisen pelin, jossa toki maalintekopaikkoja oli paljon enemmänkin kuin numerot kertovat. Kiitosta pitää antaa vastustajalle siitä, että he pyrkivät kuitenkin pelaamaan, eivätkä tyytyneet olemaan pelkästään vastaanottavana osapuolena. Maalintekijöinä sunnuntaina kunnostautuivat: Katarina Maikola 4, Peppi Sorsakivi 2, Viivi Valpola, Salla Suominen ja yksi vastustajan oma maali.

Voittoputki on nostanut Iirot yj:n sarjataulukossa jo kolmanneksi, vain kahden pisteen päähän kärkijoukkue HyPS:stä. Seuraava peli sinikeltaisilla on ensi maanantaina 6.6 klo

19:15 Buena Vista Stadionilla. Vieraaksi saapuu RaiFuRaisiosta. Tervetuloa!