P17, P17 Kolmonen

LTU - P-Iirot 2   1 - 6

Littoinen TN

B2 juhli nousua Littoisissa

Pallo-Iirot 2 otti P17 Kolmosen nousukarsintaottelussa komean 1-6 (1-3) vierasvoiton LTU:sta. Näin Pallo-Iirot pelaa syksyllä P17 Kakkosta peräti kahdella joukkueella.

Avauspuoliajalla Iiroilta maalinteossa onnistui kahteen kertaan Oki Toivola (Erikoshammaslääkäri Mika Toivola) sekä kertaalleen Santtu Kataja (Rauman Juku, Siemen-Flora). LTU:n Eino Nieminen kavensi taukolukemiksi 1-3.

Toisen puoliajan alussa Iirot löi lisää höyryä ja ilman vaihtopelaajia ottelun läpi vääntänyt kotijoukkue LTU putosi kyydistä. Oliver Repo niittasi kahdella maalillaan lukemiksi jo 1-5 ja Jaakko Vuolukka jo 53.minuutilla loppulukemat 1-6. Man of the Match oli tässä ottelussa Aaro Levola, joka on koko kauden ajan toiminut lihaleikkurina keskikentän ytimessä.

Onnittelut joukkueelle ja taustajoukoille noususta!

LTU

1 - 6

(1-3)
24'MaaliToivola Oki
27'MaaliToivola Oki
30'MaaliKataja Santtu
32'MaaliNieminen Eino