P17, P17 Kolmonen

P-Iirot 2 - TPK 3  9 - 0

Äijänsuo stadion TN

B2 Lohkovoitolla kohti ensi keskiviikon nousukarsintamatsia

P17 Kolmosen kevätkierroksen päätösottelusta P-Iirot2 - TPK3 muodostui odotetusti kotijoukkueen näytös. Tauolle asti TPK jaksoi sinnitellä mukana mutta toisella puoliajalla Pallo-Iirot 2 karkasi Buena Vista stadionin lämpimässä kesäillassa vakuuttavaan 9-0 (1-0) voittoon.

Avauspuolikkaalla maalinteossa onnistui Aaro Levola 10.peliminuutilla.

Tauolla Iiro-koutsi Niko Yrjälä suoritti muutaman täsmävaihdon, ja toinen puoliaika olikin täyttä kotijoukkueen näytöstä. Maalinteossa onnistu Oki Toivola (Erikoishammaslääkäri Mika Toivola) kahteen kertaan ja samoin Otto Alapeteri (Kaiku HR) iski kaksi maalia. Levola teki toisella puoliajalla kaksi maalia ja sai hattutempun täyteen 65.peliminuutilla. Arttu Pulliainen (R-Sarkon) avasi kauden maalitilinsä rangaistuspilkulta ja lopussa Pontus Ravi kaunisteli voittolukemiksi 9-0.

Ottelun Man Of The Match -valinnan sai pokata tauolla kentälle tullut toppari Topi Rantanen, joka vakautti Iirojen avauspelaamista niin tehokkaasti, että maalihanat aukesivat kunnolla.

Pallo-Iirot 2 lähtee siis lohkovoittonsa ansiosta karsimaan paikasta P17 Kakkoseen ja saa vastaansa LTU:n Littoisista. Yksiosainen nousukarsintaottelu pelataan Littoisten Tekonurmella ensi keskiviikkona 29.6. alkaen klo 18.30.

Lohkossa P-Iirot 2 eteni vakuuttavasti keräten 11 ottelusta 10 voittoa ja 30 pistettä. Ainoa kauneusvirhe oli vierastappio Porissa Pori Akatemia YJ2:sta vastaan. LTU eteni omassa lohkossaan voitosta voittoon keräten 9 ottelusta täydet 27 pistettä

Onnittelut joukkueelle, valmennukselle ja taustajoukoille lohkovoitosta!

9 - 0

TPK 3
(1-0)
10'MaaliLevola Aaro
44'MaaliToivola Oki
52'MaaliAlapeteri Otto
56'MaaliToivola Oki
60'MaaliLevola Aaro
62'MaaliAlapeteri Otto
65'MaaliLevola Aaro
70'MaaliPulliainen Arttu