P17, P17 Kakkonen

PIF - P-Iirot   0 - 6

Aktia LKV Arena TN

B1 haki Paraisilta voiton, B2 Musan reissussa vain taustaryhmä onnistui

P17 Kakkosessa torstaina Pallo-Iirot jatkoi vahvassa vireessä ja haki Paraisilta selkeän vierasvoiton. PIF kaatui numeroin 0-6 (0-2).

Ensimmäisellä puoliajalla Arno van Laethem teki 0-1 johtomaalin ja edellisessä pelissä ketsuppipullon aukeamaan saanut Miska Karppinen (Dewaco) taukolukemiksi 0-2. PIF oli koko ottelun ajan vaikeuksissa saada peliä avattua ja Iirot sai lukuisia pallonriistoja hyökkäysalueella.

Toisella puoliajalla Rafael Ojala (Raumair) teki komean puskumaalin, Santtu Kataja (Siemen-Flora, Rauman Juku) iski kahdesti ja myös Karppinen kaunisteli maalisaldonsa kahteen. Katajalla oli varaa missata rangaistuspotkukin. Kotijoukkueelta vaarallinen Aaron Westerlund oli lähellä karata kertaalleen mutta Iiro-puolustus onnistui selvittämään tilanteen. Ottelun lopputulos oli täysin oikeutettu.

Keskiviikon ottelussa P17 Kolmosessa Iirot2 kärsi kauden ensimmäisen tappionsa Musan kentällä. Kotijoukkue Pori Akatemia YJ2 iski tylysti heti avausjaksolla 3-0 tulostaululle ja Iirojen kavennusyritykset jäivät valitettavan vähiin. Frans Aalto, Jere Schultz (Rauma Interior ja Onni Yrjälä (Kaihdin Rauma) pääsivät lähimmäksi mutta kotijoukkueen isokokoinen maalivahti Ilmari Kerminen piti maalinsa puhtaana loppuun asti. Porilaisista sankarin viitan otti harteilleen hattutempun iskenyt Elmeri Luoma.

Onnistumisia raumalaisille tuli kuitenkin kentän ulkopuolella kun Mikko Ravi huolsi ansiokkaasti kolhuja saaneita pelaajia pelikuntoisiksi ja taustaryhmä oli onnistunut erinomaisesti eväspatonkien hankkimisessa.

Ensi viikko on kolmen kotiottelun viikko.
Maanantaina 13.6. B2 vs MynPa klo 19.15 Äijänsuon hallinurmi

Keskiviikkona 15.6. B1 vs TPK klo 19.15 Buena Vista Stadion. Otteluisäntänä Suomen CNC-koneistus. SUOMEN CNC- KONEISTUS Oy on Jyväskylässä toimiva kevyeen ja keskiraskaaseen CNC-koneistukseen keskittyvä alihankintaperiaatteella toimiva konepaja.

Torstaina B2 vs TPK3 klo 19.15 Buena Vista Stadion

Kaikkiin otteluihin on vapaa pääsy. Tervetuloa.

PIF

0 - 6

(0-2)
10'MaaliVan Laethem Arno
23'MaaliKarppinen Miska
54'MaaliKataja Santtu
57'MaaliOjala Rafael
66'MaaliKarppinen Miska
78'MaaliKataja Santtu