2
KES
19.30
Edustus, Naisten Ykkönen

VIFK - P-Iirot   2 - 0

NYA Ehnvallen TN

Naiset torstaina Vaasaan yrittämään kirouksen murtamista

Naisten joukkue jatkaa vieraspelien putkeaan torstaina. Vaasassa on vastassa todellinen ”mörkö”, eli VIFK, jolta sinikeltaiset eivät ole onnistuneet viimeisen kahden ykkösessä vietetyn kauden jälkeen riistämään pistettäkään yhteensä viidessä pelatussa ottelussa.

Tämän kauden alun aikana on jo molemmat keskinäiset ottelut jouduttu siirtämään, joten tällä kaudella kyseessä on ensimmäinen kohtaaminen. VIFK on nousujohteessa ja tällä hetkellä kolmantena sarjassa 14 pisteellä, maalierolla 13–10.

Iirot taas on vajonnut kahdeksanneksi kymmenellä pisteellä, maalierolla 7–7. Vähistä tehdyistä maaleista huolimatta, viime pelissä loukkaantunut Aino Varkoi kuitenkin johtaa edelleen maalipörssiä viidellä tehdyllä maalilla. Varkoin pelaaminen torstaina on hyvin epävarmaa. Iirot kärsii myös muutamista muista poissaoloista, eikä näin ollen pääse Vaasaan parhaalla kokoonpanollaan. Kaikki kuitenkin laitetaan peliin sen eteen, että tuo kirous saadaan murrettua.

Päävalmentaja Iiro Koivula ennakoi ottelu.a.

-Meillä on tässä ollut pieni notkahdus, ja aiomme taas korjata tilanteen Vaasassa, sen olemme joukkueen kanssa päättäneet.

-Tässä on joitain valitettavia poissaoloja, ja tosiaan Ainonkin pelaaminen on hyvin epävarmaa.

-Olemme kuitenkin tehneet taustatyömme hyvin, ja uskon että VIFK:n heikot kohdat on opiskeltu niin hyvin, että pääsemme iskemään niihin. Se on ollut ihan positiivista huomata, että VIFK on ryhtynyt pelaamaan tällä kaudella, ja se pelkkä pallon ylös ruiskiminen on jäänyt vähemmälle.

Tilastot
VIFK

2 - 0

(2-0)
13'MaaliForss Fanny
26'MaaliGrönholm Emilia

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista