Edustus, Naisten Ykkönen

PKKU - P-Iirot   2 - 0

Hyrylä UK TN

​Naisille jälleen tappio

Naisten joukkue pelasi lauantaina Tuusulassa sarjakakkosta, PKKU:ta vastaan. Keski-Uusimaalaiset olivat tällä kertaa parempia 2–0 (2-0) numeroin.

Iiroilla sattui musta minuutti ensimmäisen jakson 31–32 minuutin kohdalle. Kotijoukkue pääsi siinä viimeistelemään kahdesti putkeen. Muutenkin ensimmäisellä jaksolla vieraat olivat koko lailla jyrän alla, ja oikeastaan oli pieni ihme, etteivät numerot olleet suuremmat tauolle mentäessä.

Toiselle jaksolle raumalaiset hieman muuttelivat ryhmitystään ja pääsivät paremmin peliin mukaan. Keskialue saatiin paremmin kontrolliin ja päästiin myös hyökkäysalueelle pelaamaan. Maalintekopaikkoja ei oikeastaan saatu aikaiseksi, mutta oma maali pidettiin puhtaana. Näin ottelu päättyikin näihin 2–0 lukemiin.

Päävalmentaja Iiro Koivula kommentoi ottelua.

-Ensimmäinen jakso oli kauden ylivoimaisesti heikointa peliä. Toisella päästiin hieman paremmin peliin mukaan, mutta voitosta ei oikeastaan pelattu missään vaiheessa.

-Tätä ei voi nyt jäädä märehtimään yhtään, koska seuraava peli on jo tulossa. Nyt kaikki voimavarat suunnataan tulevaan ja annetaan menneen olla. Torstaina Vaasassa toivottavasti puhaltavat uudet tuulet.

Tilastot
PKKU

2 - 0

(2-0)
31'MaaliRinkinen Tessa
32'MaaliJahnukainen Silja